Ultimul dintre noi: legătura dintre Joel și Ellie văzută prin ochii unui artist Disney Pixar

Prin paginile profilului ei de Twitter, Artistul de poveste Disney Pixar, Nicolle Castro, decide să onoreze talentul creativ al autorilor Naughty Dog și al eroilor din The Last of Us cu o imagine animată în mișcare dedicată Ellie și Joel.

Cei doi protagoniști ai primului capitol al serialului iconic post-apocaliptic al renumitei filiale a Sony Interactive Entertainment care a dat naștere (printre altele) la saga Uncharted sunt imortalizate de artistul Pixar într-una din . cele mai reprezentative momente din aventura originară pentru PS3 și PS4.

Designerul american al prestigioselor studiouri Pixar Animations a decis de fapt să reinterpreteze scena principalului campanie în care micuța Ellie este forțată, în ciuda inexperienței și a fricii oferite de tinerețea sa, să trateze și să aibă grijă de care suferă Joel pentru a-l ajuta să se recupereze după o cădere proastă din un cal.

Relația simbiotică dintre Joel și Ellie experimentată de jucătorii de la TLOU ar trebui să adopte diferite forme narative și ludice în Partea 2 Ultima dintre noi sau cel puțin asta este ceea ce sugerează autorii de Naughty Dog și Neil Druckmann ne arată imaginea uneia dintre sesiunile în mișcare surprind mai ambițios decât următoarea blockbuster exclusiv pe PlayStation 4 care, dacă doriți să ascultați ultimele scurgeri, ar putea ajunge în 22 mai.

apelează pentru a avea grijă de tine #tlou pic.twitter.com/yegqdZzpK0[19659003Alan—🌻Nicolle🌻(@ncdooodles)20iulie2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *