Un centru de Pokemon se deschide la Londra în vederea vederii sabiei și a scutului

 Pokemon London

Pentru a însoți lansarea Pokemon Sword and Shield, Pokemon Company a decis să deschidă un provizoriu Pokemon Center la Londra, deschizându-l vizitatorilor începând cu 18 octombrie. până la 15 noiembrie 2019. Magazinul va include articole speciale care nu pot fi achiziționate în altă parte.

Pokemon Center va fi găzduit la centrul comercial Westfield London (Ariel Way, Shepherd's Bush W12 7GF), pentru o perioadă limitată de timp, în perioada 18 octombrie – 15 noiembrie 2019.

Biroul din Londra nu a fost ales la întâmplare. Deschiderea acestui Pokemon Center, de fapt, vrea să aducă un omagiu Regatului Unit ca sursă de inspirație pentru stilul și setarea Pokemon Sword și Shield, cele două noi jocuri ale seriei principale așteptate să va fi lansat pe Nintendo Switch pe 15 noiembrie.

Pe lângă faptul că vor putea achiziționa cele două jocuri la lansare, vizitatorii noului Pokemon Center din Londra vor putea alege dintre o gamă largă de articole exclusive cu temă Pokemon, unii din care pot fi achiziționate doar în cadrul acestui loc. Aveți de gând să profitați de ocazie pentru a face o excursie la Londra între octombrie și noiembrie?

Între timp, dacă sunteți curioși să aflați mai multe despre cele două noi jocuri care apar pe seria Nintendo Switch. [19659004]  Pokemon London "width =" 1024 "înălțime =" 683

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *