Unde să dansezi în fața a 10 locații diferite pentru torturi de naștere din Fortnite

Având în vedere a doua zi de naștere a Fortnite, avem de a face cu noi provocări. Epic Games este întotdeauna cunoscut pentru lansarea acestui tip de provocări care vor condimenta experiența de joc pentru toată lumea. Unele dintre provocări sunt mai relaxate, altele mai greu de realizat. Dansul în fața a 10 locații diferite pentru torturi de naștere ar putea fi considerat ca fiind greu, știind că va trebui să localizați 10 Torturi de naștere pe harta Fortnite.

Ca întotdeauna, suntem aici pentru a vă oferi cunoștințele și existența tuturor celor 10 torturi de naștere găsite pe harta Fortnite. Nu sunt atât de greu de observat, dar totuși, cunoașterea lor în avans ar fi un factor benefic pentru toți jucătorii.

Fortnite 10 locații pentru torturi de naștere

Prin urmare, să aruncăm o privire la 10 prăjituri de naștere situate pe insula Fortnite. În imaginea de mai jos, le-am evidențiat pe toate, astfel încât să puteți ști unde să aterizați exact sau să vă planificați cea mai bună rută pentru a ajunge la mai multe dintre ele într-o singură rundă.

După finalizarea acestei provocări, veți fi recompensat cu un spray. Cu imaginea de mai sus, putem încheia ghidul nostru la fel de reușit. Dacă ceva lipsește sau nu este în contact, încercați să ne contactați și vom încerca să îl remediem în câteva secunde. Să aveți un weekend frumos Fortnite tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *