Unde să pulverizați diferite benzinării în Fortnite – toate locațiile

Stațiile de benzină sunt foarte ușor de localizat în Fortnite, deoarece dimensiunea lor este destul de vizibilă. Cu toate acestea, este întotdeauna mai confortabil când ați pregătit ceea ce urmează. Pe măsură ce noile provocări au sosit, jucătorii trebuie să le completeze în schimbul recompenselor și al upgrade-urilor Battle Tier. Prin urmare, aruncăm o privire asupra locațiilor benzinăriilor din Fortnite.

Acest ghid ar trebui să vă ajute să desemnați toate pompele de gaz, care nu numai că ar ajuta nou-veniții, dar și persoanele care nu explorează în mod necesar insula frecvent.

Pentru acest obiectiv, să aruncăm o privire unde se află benzinăriile.

Considerăm că am acoperit toate locațiile benzinăriilor din Fortnite, dar dacă am ratat unele, asigurați-vă că ne dați în cap comentariile de mai jos. Fără mai multe detalii, mai jos, puteți găsi o imagine în care sunt identificate toate benzinăriile.

Pentru a finaliza cu succes această provocare, trebuie să utilizați emotorul de pulverizare peste 3 dintre benzinării. Putem încheia acest ghid ca de succes, așa că aveți un frumos Fortnite Weekend!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *