Unde să pulverizezi o fântână, o macara Junkyard și o distribuitoare automată în Fortnite

Haideți să aruncăm o privire la provocările de astăzi Provocările Fortnite, pentru care va trebui să adâncim în profunzime și să descoperim punctul nebun de a le realiza. În seria de astăzi, există câteva provocări obositoare, pentru ca tu să alergi și să descoperi lucruri pe hartă. Ca atare, să începem Pulverizați o fântână, o macara Junkyard și o mașină automată.

Fără alte detalii, săriți direct la ghid și să vedem unde se află exact cele trei obiecte de pe insula Fortnite.

Unde să pulverizeze o fântână, o macara Junkyard și o mașină automată

În imaginea de mai jos am evidențiat toate cele trei locații, Fântâna, Macara Junkyard și Automatul automat necesar pentru a finaliza această provocare. După ce ajungeți acolo, trebuie să utilizați un emot spray pe obiectul respectiv.

Fântână

Prima oprire, Fântânile, care poate fi găsită la Mega Mall, deoarece există mai multe dintre ele în acel loc. Ușor de observat în timp ce alunecați în jos, una dintre fântâni este situată în mijlocul mall-ului, în timp ce cealaltă este chiar afară, la sud.

Verificați imaginea de mai jos:

Macara de gunoi

Situată în Junk Junction, Macara Junkyard este chiar în mijlocul zonei. Notabil în timp ce alunecați, nu ar trebui să provoace probleme.

Pentru o imagine mai bună, verificați imaginea de mai jos:

Automate

Probabil cea mai ușoară sarcină a acestei provocări dacă știi unde să aterizezi. Mai jos este o imagine a automate distribuitoare și reproducerea acestora, care vă poate ajuta să desemnați o reproducere solidă VM.

Acestea fiind spuse, putem încheia acest ghid ca fiind de succes și să continuăm cu următoarea provocare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *