Va anunța Microsoft achiziționarea unui nou studiu la Gamescom?

Proiectul Scarlett va fi ultima consolă Microsoft? Răspunsul lui Phil Spencer

Studiouri de jocuri Xbox au crescut considerabil în ultimii ani, ca și Microsoft a fondat ambele noi studiouri și a salutat câteva echipe talentate sub aripa sa, cum ar fi Obsidian, teoria Ninja, dublă amendă și multe altele.

Și în viitor, pot exista și noi achiziții și ne referim la un viitor mai apropiat decât ceea ce am putea crede, așa cum ar sugera unele indicii. Phil Spencer, șeful Microsoft Xbox diviziune, a declarat recent că dorește să achiziționeze un dezvoltator japonez, de exemplu, și cu Gamescom după colț, evenimentul din Köln ar putea fi ocazia potrivită de a anunța mutarea lor.

Klobrille insider a vorbit și despre asta, cu un tweet în care scrie: „Am motive întemeiate să cred că va exista cel puțin un nou studiu achiziționat de Xbox Game Studios în 2019”. Pe scurt, Klobrille a fost un pic mai precaut, cu sfârșitul anului curent drept termen. Vom vedea

Tu ce crezi? Face Microsoft aveți cu adevărat trucuri în mânecă pentru Gamescom? Ce studiu ar putea fi tratat? Între timp, Microsoft el însuși a dezvăluit linia evenimentului la care va vedea că are rolul Gamescom. Vom vorbi despre asta pe site-ul nostru, împreună cu toate cele mai recente știri despre importantul eveniment din Köln.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *