Valoarea acțiunilor Activision crește datorită succesului World of Warcraft Classic

Activision  data-lazy-srcset=

World of Warcraft Classic a stabilit noi înregistrări pe Twitch în ziua lansării și se pare că aceste numere s-au descurcat bine și la Activision Blizzard: titlul companiei a câștigat într-adevăr + 6,9% pe piața bursieră după publicarea jocului.

Agenția de știri Reuters spune că este foarte încrezător în acest sens:World of Warcraft are o metodă de monetizare extrem de profitabilă, cu un abonament lunar de 15 dolari. Dacă World of Warcraft Classic ar putea aduce cel puțin două milioane de abonați noi pentru câteva sferturi, câștigurile companiei ar fi afectate pozitiv, după dificultățile din ultimele luni.

Între sfârșitul anului 2018 și începutul anului Activision Blizzard s-a confruntat cu un criză economică asta a condus compania să taie în jur de 800 de locuri de muncă și schimb o parte a managerilor, precum și revizuirea proceselor de producție a multor birouri interne, cu scopul de a publica mai multe jocuri anual, cu o privire asupra veniturilor și a cheltuielilor.

Valoarea stocului activision Blizzard acum este din nou peste 50 de dolari pe Wall Street și analiștii spun că sunt încrezători pentru trimestrul următor, de asemenea, datorită hype-ului în jurul lansării Call of Duty Modern Warfare, care va ajunge în octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *