Versiunea pentru PC a The Surge 2 nu va avea Denuvo: dezvoltatorii explică de ce

The Surge 2

La câteva săptămâni de la lansarea Soullike sci-fi The Surge 2, managementul de vârf al Deck13 Interactive clarifică definitiv unul dintre cele mai dezbătute puncte dintre fanii seriei de acțiuni și confirmă, din paginile Steam, că versiunea pentru PC a titlului lor nu va folosi DRM-ul Denuvo.

În reiterarea conceptului de formalizare a abandonării controversatului sistem de protecție anti-tamponare, reprezentanții casei de software germane au actualizat întrebările frecvente ale cardului Surge 2 de pe Steam și au răspuns direct fanilor lor declarând că titlul nu va avea Denuvo, deși a fost folosit pentru clientul utilizat în fazele beta recente cu ușă închisă.

„Denuvo există doar pentru Beta închisă în curs de desfășurare și va fi dezactivat ulterior” , se clarifică băieții Deck13, confirmând încă o dată dorința de a nu folosi celebrul DRM din Denuvo Software Solutions GmgH, unul dintre cele mai adoptate programe anti-tamper din cele mai disparate case de dezvoltare (ca în cazul recent al Gearbox și anunțul Borderlands 3 cu Denuvo ) pentru a evita ca răspândirea copiilor piratate induse de aproape încălcare imediată a sistemului de protecție poate afecta negativ vânzările de lansare.

Autorii companiei teutonice aleg astfel să abordeze problema spinoasă pirateria digitală de abordarea problemei cu pozitivul (dar nu întotdeauna efectiv ) Atitudinea celor care speră că pasiunea fanilor lor îi determină să cumpere titlul, în special în lipsa unui DRM care ar putea avea performanță afectată . Indiferent de platforma aleasă și așteptând să auziți părerea dvs. despre aceasta folosind formularul de comentarii din partea de jos a paginii, vă reamintim că The Surge 2 va ajunge pe PC, PlayStation 4 și Xbox One pe 24 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *