Vip și eSport: Kevin Garnett, fostul Star NBA, investește în jocuri competitive

Kevin Garnett, Fosta Star NBA,

Kevin Garnett este doar numele cel mai recent din sportul Stelelor și al Stripilor pentru a vă alătura grupului VIP-uri interesate să investească în eSport.

După cum știm, mai mulți jucători NBA le place Michael Jordan, Stephen Curry, Shaquille O´Neal, și Rick Fox sunt deja puternic implicați, fie personal, fie prin intermediul societăți de investiții.

Implicarea lui Garnett în Triumph Esports a fost oficializat prin Big Tickets Sports LLC, compania sa de gestionare a evenimentelor și producție care organizează turneele sportive de turism Hoop-It-Up (dedicat baschetului) și Lovește-l (pentru fotbal).

Triumph Esports, în cunoștința noastră, este un „serviciu companie ” care include Rivalcade (o companie care organizează evenimente de export live) și Triumph Gaming (o echipă de profesioniști activi în divizia Open Overwatch US) din portofoliul său.

Garnett a spus: ” Viziunea noastră este să creăm experiențe unice care să ne afecteze fanii printr-o varietate de pasiuni comune „.

În teorie, Rivalcade, în conformitate cu noul acord, se va alătura evenimentului Hoop-It-Up pentru a se asigura că exportul se alătură sportului tradițional, pentru a-l face cunoscut tuturor. Scott O´Leary, fondatorul Rivalcade și CEO al Triumph Esports, a declarat: ” Suntem încântați să lucrăm cu Hoop-It-Up pentru a îmbina baschetul, muzica, exportul… în timpul evenimentelor lor. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm pentru a-i angaja pe fanii și jucătorii noștri în moduri noi și creative „.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *