Vor primi apelul de serviciu: Modern Warfare va primi un mod Free Royale de Battle Royale?

Call of Duty Modern Warfare

Conform unei presupuse scurgeri lansate de Youtuber Long Sensation, Call of Duty Modern Warfare ar putea primi un mod Battle Royale în 2020 pentru a fi descărcat ca formă separată de free-to-play.

După cum puteți vedea în partea de jos a paginii, presupusa scurgere a fost răspândită pe Twitter de către Long Sensation, același youtuber care în ultimele ore a publicat un alt zvon despre campania Call of Duty 2020, care aparent ar putea fi setat în timpul Războiului Rece.

Revenind la războiul modern, dacă lui LongSensation zvon se dovedește pentru a fi adevărat, reluarea Call of Duty 4 ar putea primi un mod Battle Royale în 2020, ca o formă separată descărcabilă și redabilă gratuit de către toți jucătorii (chiar și de cei care nu dețin titlul).

Desigur, având în vedere că este un simplu zvon fără confirmare oficială, vă invităm să luați noutățile cu clesti care așteaptă detalii suplimentare. În prezent, singura certitudine despre acest lucru vine de la Infinity Ward și, în special, de la directorul de design multiplayer Joe Cecot, care într-un interviu recent a declarat că, în acest moment, există niciun plan de a insera un mod Battle Royale în noul Call of Duty Modern Warfare. Cu toate acestea, lucrurile s-ar putea schimba în viitor.

Cu această ocazie, vă reamintim că Call of Duty Modern Warfare lansarea reboot este setată pentru 25 octombrie PS4, Xbox One, și PC-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *