Vrăjitorul 3: Un amuzant Winnie the Pooh ouă tematică de Paște

Vrăjitorul 3

Vrăjitorul 3: Vânătoarea sălbatică și-a făcut debutul pe piața jocurilor în 2015, acum relativ îndepărtat. În mâinile jucătorilor de mai bine de patru ani, jocul continuă să surprindă comunitatea sa.

Pe binecunoscutul forum ResetEra, un utilizator a împărtășit de fapt că, după aproximativ trei sute de ore petrecute în lume, create de dezvoltatorii CD Projekt Red, un nou și neașteptat ou de Paște. Acesta din urmă, decisiv amuzant, îl are ca protagonist pe celebrul Winnie the Pooh, ursulet rezident al Centrului Wood of Acre, cunoscut pentru faptul că este incredibil de lacom pentru miere. Ei bine, în rolul lui Geralt de Rivia este posibil să întâlniți această icoană licitativă … dar într-o versiune decisivă neconvențională a ei!

În interiorul The Witcher 3: Hunt Hunt, urmând calea potrivită, este posibil să ajungeți într-o zonă împădurită, în care va apărea un urs destul de amenințător. Cu toate acestea, animalul îți va atrage imediat atenția. Creatura, de fapt, poartă a camasa rosie, îmbrăcăminte tradițională Winnie The Pooh. De asemenea, în împrejurimi, puteți observa cu ușurință numeroase conserve de miere! Puteți vedea locația exactă a ouălor grație videoclipului pe care îl găsiți la începutul acestei știri: le-ați întâlnit deja?

Comunitatea Witcher 3 este încă foarte activă: de exemplu, a fost creată recent de fanii ddei a mod care extinde coloana sonoră a jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *