Walmart: Nu există politici în vigoare pentru a interzice jocurile video violente

După cum probabil știți, lanțul de retail din SUA Walmart a implementat o nouă politică de jocuri video, conform căreia orice publicitate cu titluri violente va fi interzisă. Aceasta ar fi o reacție la masacrele din El Paso și Daytona despre care se discută, fără îndoială.

După această veste, IGN a testat modul în care s-au interesat de întrebare, întrebând reprezentanții Walmart dacă vânzarea jocurilor video este de asemenea interzisă. Întrebarea rezultă și din diferitele rapoarte de pe Twitter, în care se afirmă că unele magazine ar dori să reducă sau să interzică vânzarea acestor produse.

Ei bine, Walmart în răspuns s-a limitat la o „declarație a noastră este valabilă pentru toate punctele de vânzare ale companiei”, dar este de fapt o propoziție care nu răspunde la întrebările adresate, IGN a fost contactată ulterior de către companie. pentru scuze despre ce ar fi o eroare de comunicare.

Prin urmare, Walmart s-a exprimat mai clar: „Nu am dat nicio directivă pentru a elimina jocurile video de pe rafturi”, ceea ce indică faptul că jocurile video cu puține surprize ar trebui să rămână pe loc. Cert este că a avea explicații oficiale poate fi uneori foarte dificil.

Tu ce crezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *