Warframe primește o chitară cu noua actualizare: Povestirile pieselor celebre apărute pe net!

Warframe  data-lazy-srcset=

Odată cu noul update Warframe, exploratorii universului de științe digitale Extremes au salutat sosirea Gauss Mântuitorul din Altra cu brațele deschise și un obiect care, deși marginal pentru experiența de joc, promite să aducă titlul la un cu totul alt nivel: chitara!

Noul instrument muzical introdus de dezvoltatorii canadieni este în ordine perfectă de funcționare, cu o mulțime de șiruri și taste care permit utilizatorilor să compună melodii incredibil de complexe.

Cel mai activ creator de conținut în acest moment cu Chitară Warframe Shawzin, sau cel puțin cel care atrage cel mai mult atenția comunității și a presei, este YouTuber Ian R. Muzicianul amator folosește, de fapt, instrumentul pentru a face piese cu melodii celebre precum Despacito de Luis Fonsi, Prin foc și flăcări de DragonForce și casa Soarelui Răsare de The Animals.

Rezultatele obținute de autorul acestor coperte oferă o idee bună despre potențial infinit a acestei chitare și a instrumentului aferent integrat de autorii Digital Extremes pentru a ne ajuta să compunem și să împărtășim pe web cu ușurința relativă a pieselor și copertelor originale. Toate acestea, contribuind la ruperea ritmului frenetic al provocărilor trăgătorului (cu cele asociate) lupte spațiale prin Expansiunea empiriană) din Warframe pe PC, PS4, Xbox One și Nintendo Switch.

Despacito pe shawzin de la Warframe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *