Wasteland 3 va fi prezent la Gamescom într-o formă jucabilă

 Wasteland 3 se arată în acțiune în noul trailer E3 2019

inXile Entertainment și Deep Silver au anunțat printr-un comunicat de presă că Wasteland 3 va fi prezent la Gamescom din Köln, programat pentru 20 – 24 august. Pentru această ocazie, editura va prezenta prima demo redabilă a celui de-al treilea episod al saga.

Koch Media, Deep Silver și inXile entertainment invită toți vizitatorii Gamescom din acest an să încerce jocul RPG tactic Wasteland 3 demo pentru prima dată. Creată de Brian Fargo și echipa sa inXile, demo-ul va aduce jucători din deșerturile înghețate din Colorado pentru a face față uneia dintre misiunile laterale ale jocului Toți jucătorii care participă la spectacol vor putea încerca Wasteland 3 în zona Deep Silver și Friends din Hall. 9 în perioada 20 – 24 august. Toți vizitatorii vor putea întâlni câțiva fantastici post-cosplayeri „apocaliptici și să facă poze cu o mașină potrivită pentru orice tip de amenințare Wasteland. Și cine știe, Brian Fargo însuși ar putea găsi timp să se întâlnească și să-i salute pe fanii care se bucură de demo.

O mare oportunitate de a încerca Wasteland 3 ca o previzualizare, disponibilă în primăvara anului 2020 pe PC, Mac OS, Linux, PlayStation 4 și Xbox One, în acest caz, descărcabile încă din prima zi de la Xbox Game Pass. [19659006]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *