Witcher 3 lansează pe Nintendo Switch în octombrie; Dimensiunea fișierului dezvăluit

Vrăjitorul 3

Anunțul The Witcher 3 pentru Nintendo Switch a fost printre cele mai surprinzătoare din E3 2019, deoarece mulți credeau că jocul nu poate rula pe consolă în niciun fel. CD Projekt RED și Saber Interactive au făcut însă magia să se întâmple, iar în două luni jucătorii vor putea experimenta jocul în sine.

În cadrul Gamescom Opening Night Live, s-a confirmat că The Witcher 3 va fi lansat pe Nintendo Switch pe 15 octombrie în America de Nord și pe 17 octombrie în Europa.

Versiunea de vânzare cu amănuntul a jocului nu va necesita o descărcare suplimentară, deoarece cartușul de 32 GB va include atât jocul principal, cât și extensiile.

După anunțul datei de lansare, The Witcher 3 a devenit disponibil pentru precomandare pe Nintendo Switch eShop. Conform listei, jocul va necesita 28,1 GB spațiu de stocare gratuit, ceea ce este surprinzător, având în vedere cât de mare este jocul. Celelalte versiuni ale jocului sunt mult mai mari, acesta este încă un minune dezvoltator Saber Interactive reușit să le realizeze.

Versiunea Nintendo Switch a The Witcher 3 este ediția completă a jocului. Acesta va include jocul de bază, precum și expansiunile Hearts of Stone și Blood și Wine, care au adăugat noi domenii jocului, precum și mecanici de joc, căutări și multe altele. Costumele și armele adiționale minore, precum și costumele și armele suplimentare sunt de asemenea, deoarece au fost lansate gratuit pentru celelalte versiuni ale jocului.

Witcher 3 se lansează pe Nintendo Switch în octombrie. Jocul este disponibil și pe PC, precum și pe PlayStation 4 și Xbox One.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *