WWE 2K20 este lansat pe 22 octombrie, Detalii despre Ediția Deluxe și Colecționar

 WWE 2K20

După publicarea primelor capturi de ecran ale jocului, 2K a anunțat că WWE 2K20 va fi lansat oficial pe 22 octombrie pe PS4, Xbox One, și PC. Sportivii de copertă din acest an sunt Becky Lynch și Roman Reigns: hai să le vedem, împreună cu toate detaliile despre joc și edițiile Deluxe și Colecționar.

WWE 2K20 va fi lansat în toată lumea marți, 22 octombrie 2019 pentru PlayStation 4 , Xbox One și Windows PC. Jucătorii care achiziționează WWE 2K20 Deluxe Edition sau WWE 2K20 Collecter's Edition vor primi conținut bonus, inclusiv Superstars precum Chyna, Hulk Hogan, Omenire și The Rock, plus ediția standard a jocului.

Conținutul WWE 2K20 Deluxe Edition

 • A copie a jocului video WWE 2K20 cu ambalaj special pentru ediții Deluxe.
 • Accelerator: Vă decideți cum să vă bucurați cel mai bine de experiența dvs. WWE 2K20 cu Accelerator, care vă permite să accesați toate conținuturile deblocate disponibile în Secțiunea „Cumpărați” la ieșire și verificați calificările generale și atributele tuturor celor din timpul liber, personajele redate.
 • Pornire rapidă pentru Playerul meu: Deblocați și măriți calificările și atributele jucătorului meu pentru a începe piciorul drept în cariera mea, datorită 25 de puncte de atribut și 8 puncte de îndemânare suplimentare. Include și un bonus de 25.000 VC pentru deblocarea pieselor, mișcărilor și mai mult pentru Superstar! De asemenea, începeți-vă cariera cu toate sloturile Upgrade deblocate, 15 upgrade-uri, 2.000 de jetoane și 400 de jetoane Deluxe.
 • Conținut digital suplimentar original de 2K (mai multe detalii vor fi anunțate în timpul verii). [19659006] Conținut bonus, inclusiv Superstars precum Chyna, Hulk Hogan, Omenire și The Rock.
 • Cărți pentru ediție limitată pentru WWE SuperCard (numai pentru versiunile fizice ale jocului).

Informații despre ediția colecționarului WWE 2K20

 • O copie a jocului video WWE 2K20 cu pachetul special de colecție
 • Accelerator: Vă decideți cum să vă bucurați cel mai bine de experiența dvs. WWE 2K20 cu acceleratorul , care vă permite să accesați toate conținuturile deblocate disponibile în momentul în care ieșiți din secțiunea Achiziții și verificați la îndemână evaluările generale și atributele tuturor personajelor care pot fi redate.
 • Pornire rapidă pentru Playerul meu: Deblocare și increie se califică și atributele jucătorului meu pentru a coborî pe piciorul drept în cariera mea datorită 25 de puncte de atribut și a 8 puncte de îndemânare suplimentare. Include și un bonus de 25.000 VC pentru deblocarea pieselor, mișcărilor și mai mult pentru Superstar! De asemenea, începeți-vă cariera cu toate sloturile Upgrade deblocate, 15 upgrade-uri, 2.000 de jetoane și 400 de jetoane Deluxe.
 • Conținut digital suplimentar original de 2K (mai multe detalii vor fi anunțate în timpul verii). [19659006] Conținut bonus, inclusiv Superstars precum Chyna, Hulk Hogan, Omenire și The Rock.
 • Obiecte de colecție fizică: exclusiv WWE SmackDown! Fusta Relic piesă inel 2002-2008, placă de ediție limitată autografată WWE Smackdown! Semnate de Kurt Angle, Rey Mysterio sau Edge.
 • Cărți pentru ediție limitată pentru WWE SuperCard.

Comenzile optimizate au fost concepute pentru a face jocul mai accesibil celor mai puțin experimentați ai serie, fără a lua de la veterani sensul corect al provocării. Mai mult, în WWE 2K20 va fi posibil să luptați ca Superstar pentru ambele genuri, atât în ​​meciurile My Career, cât și în Tag-uri mixte; Anul acesta marchează și întoarcerea mult căutată WWE Towers, întotdeauna plină de provocări noi și interesante, inclusiv un Turn axat pe cariera lui Roman Reigns.

Jocul va include și un nou serviciu model, WWE 2K20 Originals, conceput pentru a oferi jucătorilor o mulțime de conținut suplimentar pentru 2K Showcase, care va crește dramatic redarea capacității titlului. Fiecare dintre WWE 2K20 Originals va prezenta o nouă lume a jocurilor caracterizată printr-o temă exclusivă; detalii suplimentare vor fi dezvăluite în lunile următoare. WWE 2K20 Originals este un conținut descărcabil care poate necesita achiziții suplimentare.

În cuvintele lui Chris Snyder, vicepreședinte de marketing 2K : „Becky Lynch și Roman Reigns întruchipează pasiune, perseverență și determinare. și ambele, fiecare în felul lor, au zguduit WWE de la sol.

„ Ele reprezintă perfect spiritul WWE 2K20, care va prezenta multe caracteristici noi solicitate de fanii noștri. . Publicul nostru de entuziaști ne-a solicitat un mod de prezentare 2K și un mod MyCAREER, toate de sex feminin, și am fost fericiți să-l satisfacem. Și să nu uităm de controale optimizate și de noul serviciu original WWE 2K20 Originals. Așteptăm cu nerăbdare să dezvăluim mai multe detalii despre joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *