Xbox Game Pass: 2 Anunțuri pentru PC și One Games anunțate în catalog

 Xbox Game Pass disponibil oficial pentru PC este de asemenea inclus în Ultimate

În urmă cu câteva zile, Microsoft a anunțat linia de august pentru Xbox Game Pass, constând din Downwell, Space Hulk Tactics și alte patru titluri. În mod evident, casa Redmond a crezut că nu este suficient, adăugând încă două jocuri, ambele cu InXile !

Prima dintre cele două este de fapt o colecție, The Bard's Tale Trilogy pentru PC și Xbox One. Sosirea sa este programată pentru 13 august, cu două săptămâni înainte de lansarea filmului The Bard’s Tale IV: The Director’s Cut set for 27 August. Ultimul titlu va debuta pe Xbox One și PC Windows 10 direct în catalogul Xbox Game Pass. În acest fel, datorită includerii trilogiei originale, abonații serviciului se pot pregăti cel mai bine pentru lansarea celui de-al patrulea capitol al seriei. Am subliniat că Bard's Tale IV: Director's Cut, va fi lansat în aceeași zi și pe PlayStation 4.

Al doilea titlu anunțat pentru Xbox Game Pass este Wasteland 30th Anniversary Edition pentru care, cu toate acestea, noi va trebui să aștepte până în ultima parte a anului. De asemenea, în acest caz, includerea sa nu este deloc întâmplătoare, deoarece va anticipa lansarea lui Wasteland 3 (care va fi prezent într-o formă redabilă la Gamescom), programată pentru primăvara viitoare.

Ce părere aveți de această veste ? Pentru cei neinițiați, inXile Entertainment a fost achiziționată de Microsoft în noiembrie trecut. Cu toate acestea, nu a întrerupt dezvoltarea multiplă platforme a The Bard's Tale IV și Wasteland 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *