Xbox Game Pass în august: o scurgere dezvăluie sosirea Diavolului poate plânge 5 în catalog?

 Xbox Game Pass pe PC: Iată lista cu toate jocurile video confirmate

Potrivit unui membru al comunității ResetEra, o imagine cu Devil May Cry 5 ar apărea pe tabloul de bord Xbox One al utilizatorului ca unul dintre titlurile viitoare. în catalogul Xbox Game Pass.

Ca dovadă a scurgerii, utilizatorul ResetEra a decis să să publice o fotografie care să descrie portretul Xbox One cu imaginea care anticipează sosirea DMC 5 în serviciul de abonare al Microsoft. După cum putem intui cu ușurință, indiscreția a declanșat reacția imediată a celorlalți membri ai forumului de jocuri video, fără a găsi totuși confirmare din partea niciunui alt utilizator al comunității.

Deși compania Redmond a anunțat recent noua rundă de jocuri video. pentru a ajunge în Game Pass până la jumătatea lunii august, șefii diviziei Xbox Microsoft ar putea avea câteva surprize mari pentru noi pentru următoarea ediție Gamescom. După cum a fost anunțat, de fapt, la 17:00 (GMT +2) din Luni 19 august un episod special din Inside Xbox va fi difuzat pe standurile târgului din Köln, în timpul cărora noile jocuri video ale bibliotecii de jocuri digitale Game Pass ar putea fi dezvăluite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *