Xbox Game Pass: Microsoft adaugă în mod surprinzător un nou joc, mai multe jocuri la Gamescom?

Xbox Game Pass disponibil oficial pentru PC este, de asemenea, inclus în Ultimate

La sfârșitul lunii iulie, Microsoft prezentat oficial lista jocurilor noi care vin la Xbox Game Pass. Aparent, totuși, a fost o oarecare omisiune!

După cum puteți vedea în tweeturile pe care le găsiți în partea de jos a acestei știri, s-a bucurat contul oficial de Twitter al jocului Xbox Game Pass tachinând curiozitatea jucătorilor, sugerând posibila sosire surpriză a jocurilor noi. Ei bine, unul dintre acestea s-a dezvăluit în cele din urmă: în comunicarea aterizării în catalogul serviciilor deja cunoscute Jackbox Party Pack 2 și Tactica Space Hulk, debutul în Unde apa gustă ca vinul Game Pass a fost, de asemenea, anunțat. Jocul, lansat în februarie 2018, s-a născut dintr-o colaborare între dezvoltatorii de la Jocuri Dim Bulb și Serenity Forge.

Element interesant, după ce a anunțat intrarea surpriză a acestui produs în serviciul Microsoft, contul de Twitter Xbox Game Pass nu a încetat să mai publice tweeturi ciudate. Ultima dintre acestea a transformat de fapt cuvântul „Gamescom“ într-un fel de acronim, folosindu-l pentru reiterează că jocurile și anunțurile vor ajunge în curând. Ce va avea Microsoft pentru serviciu? Pentru a o cunoaște, trebuie doar să așteptăm deschiderea Târgului de la Köln!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *