Xbox Scarlett și xCloud: Streamingul de joc se va răspândi în mulți ani, potrivit Spencer

Proiectul Scarlett va fi ultima consolă Microsoft? Răspunsul lui Phil Spencer

Seful diviziei Xbox Microsoft, Phil Spencer, a discutat cu GameSpot Xbox Scarlett și potențialele modificări care vor avea loc în industria jocurilor video în funcție de apariția fluxului de joc și de deschidere de servicii precum Project xCloud sau Google Stadia.

În oferirea viziunii sale despre viitorul gen și viitorul jocurilor video, Spencer a afirmat că „Cred că streamingul de jocuri este încă departe de a fi stabilit ca un mod tradițional în care oamenii joacă. Și când spun departe, mă refer la mulți ani ”.

Pentru a clarifica punctul de vedere, șeful diviziei Xbox oferă exemplul unuia dintre cele mai populare streaming online de filme și seriale TV Servicii: „Să luăm Netflix, care are 20 de ani. Cred că uneori uităm acest aspect, deoarece tehnologia se mișcă atât de rapid, Netflix a avut nevoie de două decenii pentru a deveni masă, are spectacole precum House of Cards sau The Throne of Swords, care sunt printre cele mai mari spectacole de pe planetă și sunt utilizate în principal în streaming. Transmiterea jocurilor va fi afirmată mult mai repede, nu vor trece de 20 de ani, dar nu vor fi decât doi ani. Aceasta este o schimbare tehnologică, nu se întâmplă peste noapte.

Prin urmare, pentru a dori să acorde atenție Phil Spencer, va dura ceva timp pentru ca aceste servicii de streaming în joc să știe să evolueze până la punctul de devenind un industrie standard și să atragă masele de jucători. Deși este încă multă vreme înainte de începutul erei de streaming jocuri video, Spencer este dornic să sublinieze acest lucru Proiectul xCloud „Construim această infrastructură cu o perspectivă pe termen lung, dar tocmai de aceea alegerea este atât de critică. Nu încerc să vă spun să vă vindeți consolele astăzi și să treceți la streaming, deoarece experiența oferită nu este aceeași. Mai degrabă cred că, în starea actuală, este nevoie de transmiterea jocurilor pentru democratizarea jocului și a conținutului, este important să nu blocați toate aceste experiențe în spatele achiziționării unui anumit dispozitiv ”. Și tu, ce părere ai despre cuvintele șefului diviziei Xbox Microsoft? Spune-ne cu un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *