Zvon: Call of Duty: Modern Warfare ar putea obține un mod Battle Royale gratuit în 2020

Call of Duty: Modern Warfare urmează să fie lansat la sfârșitul acestui an pe 25 octombrie, dar îl puteți juca încă din luna viitoare în timpul uneia dintre perioadele Open Beta pe orice platformă. Când se lansează, acesta va prezenta revenirea unei campanii cu un singur jucător, cooperativă Misiunile Spec Opsși cel mai mare, mai divers și mai reînnoit multiplayer online pe care franciza l-a văzut în ani.

Ceea ce nu include, în special, este un mod royal royale. Call of Duty: Black Ops 4 în mod evident, a prezentat modul popular Blackout, dar despre asta nu s-a discutat despre întoarcerea. În schimb, se pare că Infinity Ward s-ar putea să gătească ceva separat pentru Război modern universul în schimb.

Conform ComicBook.com, referința este de obicei fiabilă Chemarea la datorie LongSensation leaker, modul Battle Royale va fi de fapt un „joc separat” descărcabil, care este încă „conectat la jocul de bază”, mai degrabă decât vândut ca parte a pachetului de bază. În plus, se preconizează că va fi lansat la începutul anului 2020 pe toate cele trei platforme PC, Xbox One, PlayStation 4 decât în ​​acest an.

Cel mai interesant bit, însă, este că acest nou mod va fi, de asemenea, gratuit, probabil, ceea ce înseamnă că jucătorii nu ar trebui să plătească deloc pentru asta. Dacă asta înseamnă și deținerea jocului de bază nu este nevoie, atunci pot înțelege de ce IW așteaptă să fie lansat separat anul viitor după inundațiile de vânzări de vacanță.

Acesta este doar un zvon, minte, dar are ceva mai multă greutate decât majoritatea. Pentru început, LongSensation a fost de încredere în trecut. În plus, Kotaku a raportat la începutul acestui an că Chemarea la datorie ar putea începe să primească componente gratuite pentru joc. Mai mult, într-un interviu Game Informer la începutul acestui an, când a fost întrebat despre battle royale, Infinity Ward's a spus directorul de artă al studiului, Joel Emslie, „Va trebui să așteptăm și să vedem” și a continuat să spună, „personal îmi place modul de joc”.

Alegerea curioasă a cuvintelor dacă nu vine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *