Zvonul cu privire la Placeholder WB Amazon Montreal generează noi speranțe pentru întoarcerea lui Batman

WB Montreal

Gamescom 2019 se apropie și, prin urmare, nu este surprinzător faptul că rețeaua, ca și în perioada anterioară E3, devine animată în urma răspândirii misteriosului zvonuri.

De această dată, protagonistul poveștii este Warner Bros Montréal. În conformitate cu ceea ce a fost raportat de către un utilizator activ pe Reddit platformă, substituenţi legate de echipa de dezvoltare au fost raportate la Amazon. După cum puteți vedea în imaginea din partea de jos a acestei știri, acest lucru pare să indice o posibilă nou titlu multi-platformă, cu publicarea preconizată pe PC, Playstation 4 și Xbox One. Conform rapoartelor, locații ar fi rămas online o perioadă scurtă, doar ca să fie îndepărtat și astfel devin de neatins.

Această semnalizare are previzibil a hrănit speranțele a fanilor Dark Knight, care au corelat informația cu cea răspândită zvonuri despre Batman Court of Owls, un joc la care zvonurile de coridor ar dori să funcționeze chiar la studiourile Warner Bros Montréal. Cum se întâmplă adesea când vorbim despre zvonuri, este necesar însă continuați cu prudență: de exemplu, veridicitatea observării a fost contestată cu o secundă Reddit utilizator.

Ceea ce este cert este că în luna iulie, Osama Dorias, din WB Montréal, a pretins că lucrează la un joc DC, fără a oferi totuși detalii suplimentare în această privință. Pentru a avea informații fiabile despre activitățile casei de software, nu ne mai rămâne nimic de făcut decât să așteptăm cu răbdare anunțurile oficiale ale acestora din urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *